Diggar hösten!!!

Tjing:)
Det var ett bra tag sen jag skrev något här, men det har hänt så mycket skoj att jag inte riktigt haft tid:)!
Dock kommer jag att försöka skriva när det hänt nått skoj som jag känner för att dela med mig.
Lite kul som har hänt:
Hade en grym helg i Stockholm i slutet av augusti. Lars Wallin utställning på Waldermars udde, med en massa fint som skulle passa bra i min större framtida garderob:) Den som väntar på något fint väntar aldrig för länge har jag hört;) Stockholmsresan bjöd även på två grymt bra spelningar, Hoffmaestro på Skeppsholmen och Putte & Hööket på Berns! Dessutom shopping med Emelie och mys med Carro och Åsa:)
Jag och mamma hade en mysig dag i Karlstad på Kvinna 2011, föreläsning med Lars Wallin och Tina Nordström. Pratade lite med Lars och fick hans autograf, hehe! Diggar honom, så ödmjuk och sympatisk trots sin framgång det går hem hos mig:) Dagen bjöd även på modevisning, mässa och lite shopping. Avslutade dagen gjorde vi på Ikea med lite smått och gott.
Nu har det blivit höst, ja nästan lite vinter. Men jag gillar hösten, friskare luft, fina soliga höstdagar, mysiga kläder, härliga fikastunder, filmkvällar, ja listan kan göras lång:)!
I skolan har vi fått ett projekt att hjälpa ett företag.
Vi ska kolla deras marknad och kundernas efterfråga för att få reda på om det är någon idé att ta in ett nytt märke. Ska bli mycket intressant!
Vi är ett bra team, har man bra människor runt sig och ett roligt ämne då kan det ju inte gå fel:)
Det kommer bli en toppen höst/vinter!!!
Simma lugnt;)

RSS 2.0