Från denna veckan som varit

Denna veckan har ju bara gått halvvägs men har hunnit med utgång på bryggan i lösdags med Carro,Addi och Jessica, Var ju inte en super kväll, sälskapet var toppen men det kan ja ju inte säga att inträdet och uppträdandet var. Men men man måste ju ha sådana kvälla ibland också, så att de andra blir så mycket roligare:)

 Dessuom har jag hunnit med två mysiga kvällar hos Jessica men Martina och Hagge.
 Har också varit och firat min moster som i smyg gick och gifte sig. Så nu heter hon också Olsson vilket jag såklart tycker är bättre;)

Ja vad har hänt mer...Jo jag har varit och tränat med Emma idag. Det var skoj, var så längesen så nu var det dags igen. Hoppas på att vi kommer att träna mer tillsmammans nu, har ju nästan ingen kvar som tränar där. Så nu ska jag terra Emma med sms om att vi ska träna:) Kul att hon och Markus ska till Barcelona när jag är där:) Så då blir det nog en och annan utekväll kanske eller lite shopping:)

Jag och min bror var och lunchade på den nya Thairestaurangen idag också, det  var mycket gott så där blir det nog ett och annat besök framöver.

The woman

Regnet öser ner, svensk sommar? Men det finns mycket att göra dessa gråa dagar också. Att se en film, som jag precis gjorde, "The Woman" En typisk tjejfilm som man kan lista ut med det namnet. En film med lite SATC tema, tycker nog inte att man ska jämföra dem så men man får lite den känslan. En bra film tycker jag, tycker att sista meningen i filmen säger ganska mycket "Det är en gåva att vara en kvinna". Filmen har det mesta, kärlek, mode och humor. Så det är den perfekta filmen för tjejkvällen:) Det man saknade lite var kanske några snygga killar, men man kan ju inte få allt;) hehe:)





Hoppas att ni också har en bra kväll fast att inte vädret är på topp!

Love M

En tur till Götet

Har hunnit vara på en liten tripp till Götet också. Först en sväng på Marstrand och sen två nätter i Götet. Där vi besökte Liseberg med Carl-Einar Häckner och duktiga akrobater. Åkte dock inga karuseller så det måste bli en tur till snart så man får åka lite:) Var även på Universeum och lärde mig ett och annat om hajar, haj haj, haj five;) Har inte varit där tidigare men det var helt okej tycker ja, kanske mer för yngre barn men ändå:) Göteborgs kulturhus har jag också prickat av, var en snygg byggnad med stora fönster och högt till tak. Där var det någon Bollywood utställning som var rätt häftig:)
Blev såklart en del shopping också:)  Det är ju aldrig fel;P Hälsade på Pillan också och fick en bulle av henne på Pressbyrån:) Tack tack! Synd bara att hon jobbade annars hade de blivit några dagar till i Götet:) Det är en sååå fin stad. har sagt det förut men det är det, Så får bli en tur snart igen tycker ja, om jag har någon som vill med:)




Så mysigt på Marstrand, havet och alla mystga små hus:)


Några duktiga akrobater, nästan lika duktiga som mig:)


Roliga Karl-Einar på Liseberg!


Bollywood utställning på Göteborgs kulturhus:)

Festivalen 09

Festivalen har ju också bara susat förbi, Hade en super festival med många nya vänner och många gamla godingar:) Såg många bra band, The sounds var ju underbara, Korn var över förväntan och Hoffmaestro var super bra:) Tre dagar av mycket kärlek:) Synd bara att det går så fort, längtar redan tills nästa års festival:) Nu får man väl längta till Hmnfesten fast att det inte alls är på samma sätt. Men alltid något:)









Tack allihop för en super festival <3

Det går fort när man har roligt:)

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men det går ju så fort när man har roligt:)
Har hunnit bli ett år äldre också, hade en toppen dag:) Solen sken och så fick många fina presenter, var och badade med mammi, lunchade med Lina, åt glass med Jennelie åkte på Rix FM festival med Andreas och Martin. En toppen dag:)





Lite av mina fina presenter:)


Fösta doppet som 20-åring:)


Våra pimpade glassar:) Lika goda som sällskapet:)




Lite bilder från Rix FM festival med
Lili & Sussie
Anders Fernette
Style
Kim
Janet
Basic element
Milow
Ragdollz super duktiga dansare:)

Många bra artister men Milow och Anders var nog bäst:)

Tack för en super kväll:)

Verkligen en varm dag:) Jobbade en sväng och sen intog jag köket och fixade en sallad, plockade lite blommor och hoppade in i duschen tills de var dags att hämta Madde vid tåget. Sen bar de av hem för att fira den stora dagen med brudarna och Anders så klart:) ÅÅÅ Mirja fick vi änltgen träffa efter att ha varit ute och rest sen i februari, men nu är hon hemma:)
Underbart att träffa allla, älskar er sååååå <3
Gott att äta, super sällskap och massa fina presenter, kan de bli bättre tror inte det!
Bästa presenten var ändå att ha alla samlade, saknade några stycken men er hoppas jag få se en annan dag:)
Skulle vilja ha ett fint litet skåp och bevara er så jag vet vart jag har er:) Men hoppas på att få se er en massa i sommar trots jobb.
Hoppas på att det blir en resa också:) Jag är på!














Mina söta små älsklingar och sen allt fint som jag fått:) Sista kortet fick jag av min mammas barndomsvän, vet inte om hon menar att man kommer att se ut så när man fyller 20, om de skulle vara så när jag kliver upp imorgon så vet ni ialla fall att det är jag;)

Tack än en gång!
Imogon väntar fika och lunch ev. ett dopp med nära och kära sen blir det Rix FM festival. Så det blir uppvärmining för den riktiga festivalen som börjar på torsdag:) Ska bli såååå skoj:D
Puss på er alla!

RSS 2.0