Män som hatar kvinnor

Dagen började med tre timmars föreläsning i globalisering, verkar som att det är en rätt så intressant kurs så detta blir nog bra:)
Därefter blev det pump med Saris, känns att det var ett tag sen men nu får det allt ta och bli lite oftare:)
Kvällen slutade på Paldium framför filmen "Män som hatar kvinnor" En känslofylld film med allt man an tänka sig, så den rekomenderar jag starkt. Vi diskuterade på vägen hem och den har verkligen ALLT!
Nu blir de lite chill här vid datorn, sen blir de sängen med "En shopaholics bekännelse" För imorgon blir det att stiga upp för en power walk med Saris, sen får vi se vad den sista aprildagen har att bjuda på:)

Sol och trevligt sällskap =)

Ååå nu har de äntligen lugnat sig lite med allt pluggande, så de är skönt. Dessutom är de ju strålande väder:D
Igår hade jag en mysig kväll med Jessica och Martina, ni är så underbara<3 Har alltid så skoj med er:)
Så de blev film, promenix med massa skratt:)
Idag får ja troligtvis en lika bra dag, då vi styr kosan mot  Challa:)  


Åååå solen skiner:D
Så gå ut och njut av den, de ska jag göra:)

Grattis än en gång kusinvitamin:)


Grattis än en gång:)


Känslan av att få dra kreditkortet och känna att något blir ditt:)


Grattis än en gång bruden min <3


En vecka full av äventyr

Förra veckan då var de mycket vill ja lova, alla fyllde ju år:) Firade Bayan på fredagen med mat och mys på Jenny´s, hade supertrevligt:) Hoppas även att födelsedagsbarnet hade en mysig kväll:)
Lördagen var ju påskafton, den dagen trodde jag att jag skulle få börja i skidbacken, men den var stängd så fick bli en morgon promenix med pappi inte helt fel de heller:) Där efter var de dags för kalas nummer två, mn kusin fyllde 18 så då blev de påskmiddag i gönnerske, heheh tänk att flecka ha blivit så stor, tiden går fort må ja säga. Kul att träffa kusinerna, mostrarna och mormor:)
Söndag var de PLUGG med stort P!
Måndagen var ingen vanlig dag de var nämligen Bulls fördelsedag HURRA HURRA HURRA:) Tösa blev ju 20 och de firades med Tjejmiddag på Bergsgatan, Hade en underbart trevlig kväll med alla brudar, hoppas att födelsdagsprinsessan också hade de;)
Tisdag var PLUGG med ännu större P!
Onsdag vat de tenta, som kändes bättre än förra gången så de är väl bara att hoppas:) Var med Gull och tränade Coreboll på Sats också, de var en upplevelse. ärlig träningsvärk i rumpan dagen efter om inte annat;)
Torsdag blev de också plugg men nu är de Makro för fulla muggar!!
Fredag en sväng till skolan sen blv de lugnt, förljde med Mammi till Barbro en sväng och satt och lyssnade och pratade, alltid lika skoj att vara där. Hon är nästan som en mormor för en:)
Lördag blev som vanligt en sväng på stan med mammi dock inget shoppande, skräll!! Heheh nej nu ska de sparas tills man åker till Göteborg. Sen blev de mat och lite plugg i solen. Så var de dags för bio, jag och mammi - "En shopoholicis bekännelser" Man kände ju igen sig i några scener även om man inte riktigt är lika extrem. Men filmen var bra, helt klart sevärd:)
Efter bion ringde Martina och de blev en tripp hem till Sara i Högvalta med Pernilla, Martina och Jessica. Där blev de film och mys, Hade så trevligt så. Tack för de:)
Idag har jag pluggat, varit ute och gått med min blondinbagare, så kul att se dig:) Har även hunnit att sitta i solen och njutit av dagen.
Nu blir de slappa och ta de lugnt, för imorgon och tills på fredag är de plugg som gäller. För på fredag är de tenta!
Sen kanske man kan få andas ut lite, åtminstonde på söndag eftersom de blir till att jobba på fredag och lördag.
Men man ska inte klaga, vore ju värre om inget hände eller hur?
Ha de så bra och tack alla för denna veckan och hoppas på att nästa blir lika händelserik:)


Snart är de påsk:)


Vart tar helgerna vägen?

Då var de snart måndag igen då, helgerna tror jag gå ju som duracellkaniner! Säger ju bara svich och så är de måndag igen. En osak kan ju vara att man jobbade 10-18 i fredags och 10-15 igår, men ändå. Visst ska väl inte klaga för de är en skojig vecka som jag har framför mig, med påsk och kalas hit och dit;) Så de finns mycket värre saker än att de är måndag imorgon. Dessutom börjar jag inte förrän kl 13.15!
Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit de lugnt. Gått en promenad med mamma i de soliga vädret, varit en sväng på Kalenius och tittat på allt fint de har där. Sen var jag iväg på en visning av Oriflame och något klädmärke, inhandlade en handkräm:) Tänkte gå på en visning med Oriflame på tisdag men nu hamnade jag ju på en idag så de får räcka, får förbereda mig till Central showen på tisdag istället:)

Ha de så bra och hoppas ni också har en härlig vecka att se fram emot, de är ju påsk så:)

Kavalkad från en annan sida

Helgen inledde jag med att jobba två heldagar, igår slutade kvällen framför tvn med "Så ska de låta" och sen "Berg flyttar in" som igår var hos Pernilla Wahlgren, och Pernillas garderob skulle man bra gärna vilja ha, kan ta den och hennes hus:) Som var ett litet slott på Lidingö! 
Ja och som sagt jobb även idag, sedan gick jag och min mamma på AGF:s årliga kavalkad, så kul att se alla gamla gymnaster och de har blivit ännu duktigare:) Alla söta barn, de är ju för goa. Kännsdes lite konstigt att för en gångs skull sitta på läktaren och titta, kul men de skrek lite i gymnasttarmen vill ja lova. Så nästa år finns jag nog ute på golvet igen:)
Nu blir de snart mat, sen blir de en härlig promenad i de vackra vädret. Kvällen slutar nog men en lugn kväll framför tvn:)

Ha de så bra och njut av solen:D


Solen skiner:)

Nu är de snart vår:) Solen lyser och det gör även alla människor:D
Ännu en avklarad skoldag, med multiuplikator och keyneanskamodellen:)
Nu kanske de blir promenix i de fina vädret med min bagare:)


Ikväll blir de Tjejekväll på stan, ser om man hittar något fynd;) Eller ska nog säga att de blir nog svårt att inte göra de med tanke på att de är jag som ska ut på stan...en shoppoholics bekännelser kanske inte är så dumt ändå, nej då så lågnt har de inte gått!!

Missa inte att gå in på min käre vän och grannes blogg, stor bagarn i stan;)  Så stolt över henne, tänk att hon skulle bli så duktig när vi bakade tillsammans som små, gick ju inte lika bra för mig, heheh fast de klart gillar ju mycket att baka men är ju inte lika duktig som hon.
Blondinbagarn.blogg.se

Nästa vecka blir de:
Centarl show
Inflyttningsfest
Födelsedags middag för både vän och kusin
Klassfest?
Och en massa plugg!

Ta hand om er och gå ut i de fina vädret:)

RSS 2.0