Det är mycket som händer nu!

ÅÅÅ allt har varit så kul och händelserikt den senaste tiden att jag inte haft tid att skriva.
 För exakt en vecka åkte jag till Stockholm för att hälsa på Carro och åka på Kryssning.
Efter ett antal timmar i tåg och på tunnelbana så var jag äntligen hos henne:)

Hon packade ihop sina saker och vi mötte Åsa som också skulle med, sedan tog vi tunnelbanan till hamnen. På vägen dit fick jag även träffa Moh och Eimi, några av Carros alla vänner som skulle med:)
Väl nere vid incheckning fick jag träffa resten av dem som skulle med på kryssningen, några hade jag ju redan träffat så de kände jag till:) Men även de nya vännerna var lika härliga de:)
Kryssningen var super skoj, Hoffmastro var super, det är de ju alltid men ändå:)
Sällskapet var super så min första kryssningen blir absolut inte min sista!
Hade det toppen, stort TACK till alla:)

Efter många timmar av skratt, dans och lycka var vi tillbaka i hamnen i Stockholm. 
Kvällen blev lugn hemma hos Carro med serier och mys, Åsa var såklart med också:). Vi laddade upp alla bilderna från kryssningen och har nog inte skrattat så mycket på länge. De bilderna var bara såååå roliga.
Sista dagen åkte jag och Carro till Skärholmen för att shoppa lite:) Det har blivit en tradition att vi ska äta på Max dagen innan och sen att vi åker till Skärholmen. Hittade en super fin mössa på HM (En Björnfi**a), ett par gosiga tights på Monki och ett par snygga örhängen på TopShop:)
Så var det dags för mig att åka hem, alltid lite sorgligt. Jag har så fruktansvärt kul tillsammans med alla godingar:) Men vi ses snart igen!

Efter tre timmars tågåkande var jag framme i Kralstad där mamma, lillebror med kompis väntade. Väl hemma i Arvika var det bara att göra sig iordning för middag på The Roof.
Mirja fick i present att hon skulle få bowla, middag med utgång. Så åkte ner till Jennie för att träffa tjejerna, satt där en stund och tjötade innan vi gick till The Roof för middag. Jag beställde laxspett som var super gott, blev även en underbar hallonpaj:) Festen fortsatte uppe hos Jennie ett tag till, Bizen och hans vänner tittade upp en sväng innan alla fortastte kvällen till Tiki. Men jag kände att Kryssningen hade satt sina spår så jag tackade för kvällen och begav mig hemmåt.

Så var det måndag och skola, så var det tisdag och skola. På tisdagen träffade jag Jennelie för en lunch och lite spring på stan, är så kul att hon har flyttat hem igen:) Igår var det också skola, satt kavr ock pluggade med Madde och Mimmi. Vi var så duktiga så, mer plugg med er tjejer blir det till veckan!!

Gårdagskvällen satt jag med Jessica i en proppfull biosalong och tittade på Flickan som lekte med elden.
Den var super bra, hade hört innan att många hade sagt att den andra filmen är inte alls lika bra. Men så tyckte inte jag, det var minst lika bra som den första!

Är helt farsinerad av att det är en svensk film, det är så bra gjord och inte allt lika b om många andra svenska filmer. Sedan tycker jag att Noomi Rapace är en super skådis, så grym:) Mikael Nyqvist har verkligen visat en helt ny sida av sitt skådespeleri, gillar honom mycket bättre nu.
Så ni som inte sett filmen borde verkligen göra det, ni kommer inte att ångra er:)

Idag är jag ledig, så har varit ute och sprungit med Hoffmaestro i öronen:) Sedan har jag och mamma varit på Sunday och ätit sopplunch. Nu sitter jag här och väntar på att Jessica ska höra av sig:)


Om en vecka blir det Stockholm igen!!! Längtar=)

<3 M

R.I.P. Ebba

Idag kl 14.10 idag tog hon sitt sista andetag. Det känns konstigt, hon har varit familjens hund i 10 år och nu finns hon inte längre, saknar henne så <3 Men det har gått fort den sista tiden, hon har inte längre varit den nyfikna spralliga hund som hon var då vi fick henne. Så man har ju anat att dagen kommer då hon inte längre är med oss. Men det känns ändå så ofattbart.
Jag får tänka på den underbara tiden vi har haft tillsammans och att hon har det bättre nu. Skönt att hon inte  behöver lida. 

Man vet inte hur mycket man saknar någon förrän man har förlorat den<3 


Ebba - Kommer aldrig att kunna ersätta dig, för underbarare och snällare hund än dig finns inte.

R.I.P Ebba <3



Tänker på dig, hoppas du får det bra i himlen <3 Ängeln Ebba

Varför är det så?

På lördags morgonen ställde jag klockan på 8.00, gick upp och bakade två plåtar med vaniljbullar:) När bullarna var klara och jag hade fått klartecken från lillebror att de var ätbara så åkte jag ner på stan en sväng med mammi. Där träffade vi familjen Andersson, ja inte Sunes familj om ni tänkte på den. Utan Jennelie. Anki och Björn. Var så kul att se dem, ses ju inte så ofta som förut, då man nästan var en i familjen. Saknar den tiden, men nu när Jennelie bor i stan så får vi försöka ses oftare:)

Efter att ha sprungit runt på stan utan paraply spm låg kvar i bilen såg vi ut som två slickade katter som styrde kosan till taserud. 
Därefter blev det att hitta något att ta på sig inför kvällens bravader, 20års förfest hos Mirja och sedan vidare till Tiki.

Tycker att man shoppar och shoppar men ändå har man inget att sätta på sig när man väl ska ut, varför är det så? Samma sak gäller alla tusen hårnålar som man köper, vart tar de vägen? Måste finnas ett rum någonstans fullt i hårnålar;)
 Tillslut hittde jag allt något att sätta på mig efter många om och men:)
Föfesten hos Mirja bjöd på god mat, smarrig efterrätt och trevlig sällskap:) Hoppas även att hon hade en skojig kväll:)

Så var det sommar igen, söndagen var som en varm augusti dag:) Skönt att få sådana dagar efter denna så kallade sommaren!! Så jag och mammi åkte ut till hennes mosters hus i Avelsbol för att titta till katten medans hon är på Kreta och har det skoj. Vi såg dock ingen katt men hällde upp lite mat åt honom så att han klarar sig:) Men vi fick en super dag med fika och promenix i det underbara vädret. 

Idag var det inte riktigt samma härliga väder men har ändå varit ute, började dagen med en spring tur, ja ni hörde rätt. Trodde aldrig att det skulle hända men nu har det hänt och faktum är att det kommer nog att hända snart igen;) Sedan ringde Jessica och var sugen på en promenix så då var det bara att sätta på sig skorna igen och ta en tur runt hela stan. 

Kvällen har jag varit väldigt lugn, jag och Mammi tog en tur till min moster och kusin. Barn är allt för söta:) Busade med min 3åriga kusin innan det var dags för natti natti med välling:)
Var så längesen jag var där att han hade ju växt super mycket, så nu får jag allt se till att hälsa på lite oftare!

Imorgon blir det skola och lite plugg, sen blir det hem till Barbro och premiären av Idol och Andra avenyn. 

Ha det bra:)


Barbievärld?

Idag har jag haft en kortdag i Storstan, 8-10 sen blev det bussen hem och lunch med Jessica på hotellt:) Mycket gott, räkor i thaisås och basmatiris:) Alltid lika skoj med dig:)
Därefter trog jag till jobbet och sålde lite skor:)
Kvällen har varit lugn, pizza från Jenny´s och promenix. Nu ska jag kolla in V för Vendetta och titta om Natalie Portman och jag har några likheter som Carro säger. Snart får jag träffa henne också. Om typ två veckor bär det av till Stockholm:)
 Imorgon blir det Bullbak och sen blir det upp till högvalta för att fira Mirjas 20års dag:)
Hoppas ni också har en härlig helg framför er med massor av äventyr:)

Var inne på Karin Olofssons blogg och hittade detta, tack och lov att det finns folk som vågar säga vad det tycker!
Håller helt med, många bloggare har gått över gränsen. Men men tror de att de lever i en Barbievärld så kan det få fortsätta tro det!



http://www.youtube.com/v/_dcSTfy_m28&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=sv&feature=player_embedded&fs=1"></param><param

RSS 2.0