Sunne med Mammi

Idag åkte jag och min kära Mammi till Sunne, brukar göra det en gång varje sommar. Det är så mysig stad med små mysiga affärer och trevlig butikspersonal:) Och idag övningskörde jag faktiskt dit och sen även till Ikea. Riktigt stolt över mig själv. Var ju typ ett halv års sedan jag körde. Men nu J****r ska det bli ett körkort snart!
Fann ju så mycket fint i shopping väg men man kan ju inte köpa allt, men lägger upp bilder på mina inköp en annan dag:)
Lunch blev det på Saffran & Vitlök som är en så mysig restaurang, som nu ligger i det huset som de har byggt om tillsammans med stans bibliotek. Och de var vi ju bara tvygna att besöka, Mamma hade ju varit där innan och tyckte att det var så fint att jag bara måste se det. Och det håller jag med om, Så snyggt! Man blir ju till och med sugen att få sätta sig i en grön fotölj och läsa lite:) Eller låna en bok vid den fina disken. Tänk om man hade ett sådant bibliotek här, då skulle man inte klaga;)





Skulle vilja ha en sådan fotölj hemma fast kanske en cerise:) Å nästan så att jag vill ha en sådan disk hemma också:)
Snygg va?
Nej nu blir det snart natti natti om man orkar sova i denna värmen, men men skönt att det är varmt och inte kallt och regn!
 
På åretseende:D

Igår och idag

Igår blev det lite släktkalas med mostrar, kusiner, mormor och tremänning. Massa trevligt sällskap och en massa gott att äta:) Fick massa fint och en åktur i Davids fina bil:)
Kvällen tillbringade jag med mammi, blev en härlig promenad och mys hemma med DV och gott gott.
 Hade varit kul med bryggan var ju fint väder och allt men huvudet pallade inte. Släkten är värst heter de va?;) Nej då har en undarbar släkt och sommaren är lång så kommer fler kvällar:)









Idag har jag varit i Soterud med min mamma, mormor och mina mostrar, kusiner. Så vi har badat och solat, på hemvägen blev det en tur in på Outleten i Vikene men inget fynd där. Jag och mammi åket till Sunne imorgon så bättre lycka där hoppas jag på:)



Mina små söta kusiner:)

Då var det roliga slut

Idag är det nämligen så att Michael Jacksom har dött, jag kan inte fatta det. Trodde det var ett skämt när pappa berättade. Helt sanslöst, vet kompisar som har biljetter tills hans konsert nu i sommar, stackars dem.
Jackson har väl aldrig riktigt varit någon som jag har avgudat så men han har ju alltid varit en stor och häftig artist. Mycket duktig:) Men men livet måste gå vidare, R I P Jackson.




Vad har annars hänt idag då, jobbat nästan hela dagen, sen kom jag hem och tittade på delar av den spännande matchen mellan Sverige och England. Mycket bra insats av Sverige som gick från underläge till 3-3 och sen förlora på straff. Så det var ju synd att det slutade så men men som sagt stolt över dem:)






Har även hunnit med och baka lite också, för imorgon kommer det lite folk efter att jag har jobbat:)
Ha de så bra:)

Solsken

En underbar dag, vaknade av att solen lyste in genom fönstret. Jag gjorde iordning några smörgåsar och satte mig på verandan för att njuta av solen.
Kl 14 ringde Jennelie, då hade hon slutat och vi skulle ta en fika. På vägen ner till stan gick jag förbi farmor och farfars gamla hus, kände hur jag ville gå in genom grinden och sätta mig på verandan och äta farmors goda kakor eller leka i lekstugan. Men så kom jag tillbaka till verkligheten och insåg att det inte skulle gå, varken farmor eller farfar lever och huset ägs av någon annan nu. Saknar dem, önskade att man hade tagit tillvara på tiden med dem bättre. Var ju inte så gammal då, men känns ändå som att man kunde ha träffat dem oftare. 
Man inser inte hur mycket man saknar något förrän man har förlorat det <3

 Jennelie ville ha bakadpotatis så jag föreslog de nya stället, Annas cafébar tror jag att det heter, som ligger där det var chokladeria förut. Kan säga att jag blev glatt överraskad, var så bra och mycket billigare än Sunday så detta är vårat nya fika/lunch ställe:) Har ni inte varit där, gå dit!
Efter den lilla mysstuunden så förljde jag henne till körskolan. Fick mig att ännu mer vilja ta tag i körkortet, så ska verkligen försöka med det när foten blivit lite bättre!
Sedan gick jag några varv på stan, hittade jättemycket fint inne på M&B två klänningar och så. Men ska ju till Göteborg snart så får nog hålla i pengarna lite;)
Träffade Tanya och Ronja så gick runt med dem ett tag, så följde vi Tanya till körskolan. Så de är nog meningen att jag ska dit snart tror jag.
Jag och Ronja tog ytterligare några varv innan vi gick hem till Bayan,. Där vi satt och småpratade och åt god mat, innan det var dags att gå hem för att titta på U21 matchen Sverige - Serbien. Sverige vann:D så jag var en stolt värmlands tös hemma i soffan, då både Berg och Toivonen gjode mål, så nu väntar England.
Tack för en super dag:)


En lyckad midsommar

Midsommaraftons kvällen var fylld av mycket god mat, skratt, gott sällskap, brännboll och kubb:) Sedan blev de även en liten tur i Saras cab till Mangskog, där vi svängde våra lurviga innan vi styrde kosan tillbaka till stan.
En super lyckad kväll:) Här är midsommargänget!
Tack för detta brudar:)


Midsommar

Midsommarafton=)
Har varit nere på stan en sväng och köpt mitt armband som ja länge tittat efter. Så nu slog ja till och köpte det:)
Sedan åkte jag mammi till konsum för att handla gubbar och lte midsommarmat. Vädret är ju än så länge på topp så vi får hoppas på att de håller i sig.
Har även hunnit med att baka en kladdkaka hur Saras fina chokladbok, den borde ni köpa! För alla chokladälskare endast 160 kr! Är ni interesserade så är de bara att lämna en kommentar!

Ikväll blir de till att köra nyår i repris, jag, Jessica, Martina, Addi och Carro ska fira midsommar tillsammans. Sitta ute och grilla och ha de mysigt. Blir nog så skoj kan ja tänka mig. Med de sällskapet kan de inte bli annat är roligt.

Nu är de mat så bäst att kila.

Glad midsommar på er alla!


Detta skulle man ju kunna leva på, älskar sommaren:)



Kvällens sällskap! Tjoho brudar;)

Lördag med brudarna





Lite bilder från i lördags, en super kväll! Tack för den brudar:)

Så fina så, blev ju lite sugen på att följa med in på Oscars


Finklädda studenter





Söker designer!

Hej på er!
Om de är någon där ute som känner sig sugen på att designa min blogg så får ni jätte gärna göra det.
Skulle bli sååå glad om någon hörde av sig=)

Håller tummarna;)

Twilight

Såg Twilight för ett tag sen och det är en av de bästa filmerna jag har sett, så bra!
Har ni inte sett den så måste ni se den!
Väntar sååå på att det ska bli november och man kan få se nästa film!
Sen är ju skådespelaren Robert Pattinson sååå snygg:)
Här är läckerbiten;)

Här har ni något ni kan titta på under midsommar, har hört att det ska bli dåligt väder;) 
Glad Midsommar på er:)

Magnus Betnér:)

Idag hade jag ställt klockan för att umgås med Bayan så hon ringde vid tolv och vi bestämde att vi skulle ses på Sunday kl halv två. Jag gjorde mig iordning och traskade ner till stan, var ju så fint väder att det var synd att ta bussen. 
Så vi hade en mysig lunch på stan tillsammans med hennes lilla kusin:) Sen blev klockan tre och de var dags att hämta lilla Macki, så då gjorde vi de och fick köpa lite glass för att få honom att sitta still i vagnen. Jag och Bayan konstaterade att de nog kommer att ta ett tag innan vi skaffar barn, hehe.
Efter en visit hos Bayan följde hon mig en bit på vägen hem, där mormor, mormors syster, mammas kusin och moster med barn väntade för att få fira min mammi som har fyllt år. Så då blev de en hel del skratt och lite fika:)

Så blev de äntligen dags för mig att åka ner till stan till Sara som skulle med mig på Ritz för att se Magnus Betnér:)
Han var såå bra, allt från skämt om påven till bögar, pedofiler, barn ja gud vet allt:) Underhållande kväll måste ja ju säga:)
 




Imorgon blir de nog att träffa Sara en sväng:)

Ha de så bra!


Super helg och måndag!

I fredags var de dags för årtes studenter att göra sig fina och gå på bal, så många fina klänningar och stiliga människor. Otur bara med vädret men men de kan ju tyvärr ingen styra över. Hoppas på att de hade en minnesvärd käll ändå.
Efter att ha tittat på alla fina klänningar och önskat att man fått gått där i år igen så begav jag mig hem till Sara. Där möttes man av god mat och trevligt sällskap, blev mycket mat och smaskit fika:) Kvällen slutade med en lyckad barrunda i denna lilla stad som Arvika så ingick det tre ställen i den, inte många men skoj hade vi:) 

Var på stan med mammi en sväng på lördagen och var smakråd åt hennes kusin som blev två jackor rikare och jag en:) Sedan blev de en smaskig fika på Rackstadsmuseet med mammi och bror, de var inte fel med en jordgubb och vit chokladpaj:P
Så var de dags för förfest så styrde kosan till Jessica och Idas place där de och Haglund redan var i full gång med festandet. Kvällen fortsatte sedan hemma hos Emma, älskar verkligen hennes lägenhet. En sådan skulle man ha:) Efter en lyckad förfest med skratt, musik och show blev de Bryggan med Björn Rosenström. Mycket roligt folk så de var nog en av de bättre kvällarna:) Slutet kanske inte var de bästa om man tänkte på att mina party skor nu vilar i frid. Men annars var de så skoj. Kvällen slutade nämligen med en stukad fot och ett par skor mindre som gick i sönder och att jag fick gå hem barfota. Men Jessica tog väl hand om mig när jag kom hem så de var ingen fara;)

Gårdagen spenderades med Ida, Emma och Jessica så de blev solning i stadsparken, glass, pizza och en massa skratt:)
Idag ha jag träffat Martina:) Så vi satt på Sunday ett tag och chillade tog ett varv på stan, köpte jordgubbar och glass och överraskade jessica med en matlåda som present, synd bara att hon inte hade sagt att hon redan hade köpt 20:P Heheh men den var ju rosa så tror att hon gilla den ändå:)
Blev en liten promenix i stan med mammi innan jag åkte hem och tittade på Mean girls med Martina
En sväng till Jessica hann vi med också med mys och skratt:) innan de blev dags att åka hem och sova.

Imorgon blir de u 21 match med skruttarna <3

Tack för helgen och idag, det har varit super!


Studenten

Å vaknade i morse och tänkte Hjälp har de redan gått ett år? Vart tog det vägen? Det går fortare ju äldre men blir!
Sedan gick jag ut i köket och åt frukost då fick jag syn på studenterna utanför som precis gick ut ur kyrkan, då kom ångesten, åååå vill ta sudenten IGEN! Så kul är de verkilgen och synd är bara att man bara förstår de när det redan är över. Men men tur att man känner folk som tar så man får uppleva de lite igen:)
Tänk att jag hittade nästan alla som jag skulle ge rosor till också, de var bra. GRATTIS till er alla!
Började mitt firande av studenter hos Sundqvist där blev de bål och tipspromenad. Därefter vidare till Carzan där de blev Kurdisk mat, mycket god och massa tåta och många goa vänner:) Sist tog ja mig en tur ut till min tremänning där blev de god chokladtårta med släkten. Så det var en lyckad tur även i år:)
Och imorgon väntar Sara med sitt:)
Så imorgon blir de att kolla in Solberga balen och sedan hem till Sara:)

GRATTIS ALLA STUDENTER!!

Hemma igen

Hola
Några dagar i Spanien var vad man behövde, har haft en super semester:) Bad, sol, himmelskfrukost, god mat, shopping, trevlig sällskap och mycket mer:)











Ja då var man hemma igen då, kyligt är de här också fast att de ska vara sommar...
Men men förutom kylan så är de kul att vara tillbaka och träffa vänner och allt. Dagen har jag spenderat i Karlstad och firat min mors födersedag:) Shopping och mat på stan:)
Kvällen tillbringade jag utanför Nöjes och tog massa kort på min lilla skrutt som har blivit så stor att hon är på studentbal, tiden går fort när men har kul.
Hon var så fin sååå, fick också träffa Madde och Ida en sväng och de är ju aldrig fel;) Efter ett antal kort så begav vi oss till Vedugnen där jag fick äta middag med familjen Hultberg/Aasum/Leander och Doverholt:) Så mysigt så, kände mig nästan som en i familjen:)
Imorgon blir de morgonpromenix om vädret tillåter:)
Onsdag ska jag leka med Bull;P

Sommarlov & Alicanté:)

Nu ÄNTLIGEN har jag sommarlov:D Såååå gott, men ett år har gått sjukt fort! Kul men mycket slit och imorgon får jag belöningen för mitt slit:)
Imorgon bär de av till varmare breddgrader;) Om man nu kan ha de varmare än vad det har varit idag! Men har hört att de ska bli kallare här och sämre väder, synd om er! Men lovar att jag ska sola och bada för er också:D
Kommmer hem på söndag och då väntar de säkert nya äventyr!
Får änligen prata lite spanska också, fast den är nog ganska så ringrostig men men vi får se om jag förstår något;)

Ha de så bra allihop här hemma så ses vi när jag kommer tillbaka:)


RSS 2.0