Man får aldrig ha det för bra

Den senaste tiden har varit väldigt rolig:)
Nollepesten 2010
Först en superlyckad Nollephest med trevligt sälskap, lyckad förfest, en massa skratt och dans:)
Vi i Katla vann årets sång, så det var kul att få vara med och vinna lite.
Stort tack till alla, inte minst min dejt Gustav.



Dagen efter Nollephesten bar det av till Stockholm för att kolla in Carros visning på Fashion week:)
Grymt duktig är hon och visningen var lyckad:) Hela visnigen invigdes av en superduktig dansgrupp, P*fect. De medverkade även i Melodifestivalens deltävling i Sandviken.
Efter att alla grymma modeller och ursnygga plagg hade visat upp sig så spelade gruppen Movits, ett litet härligt svängit band som har blivit stora i USA trots att det sjunger på svenska. Jag diggade dem också, man blev glad av dem.

Torsdagen blev mysdag med stort M, jag var lite seg sen resan och Nollephesten så jag stannade kvar hos Carro och Putte när de åkte till modecentret. Men jag skulle nog ha följt med för de fick se lite action, det var pälsaktivister som hade tagit sig in och kedjat fast sig i trappor och dyligt. Sen stod de och skrek "Päls är mord."
"Djur är inte kläder" det hade ju varit lite coolt att se.
Kvällen slutade med Puttes goda Wook och en bra film.
Stort tack till Putte och Carro som tar så bra hand om sina gäster;)


Så var det fredag och dags att bege sig tillbaka till Karlstad för inflyttningsfest och även den blev superlyckad:) Mycket folk och det är alltid skoj!
Tack Kriss:)



Som sagt jag har haft det super den senaste tiden, men nu har någon staffat mig!!!
Var till Vårdcetralen idag och doktorn sa du har kanske Streptokocker eller så har du Körtelfeber. ÅÅÅÅ nej tänkte jag, det kan inte vara sant. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk, måste plugga!!! Hoppas verkligen inte att jag har smittat någon, skulle vara min mardröm. Inte ens min värsta fiende skulle jag smitta med detta. Om jag nu hade någon.
Men men får väl ta en dag i taget och hoppas på det bästa.
Finns de som har det värre!!!

Take Care


Alla <3:ans dag / Alla singlars dag

Söndagen den 14 februari, alla <3:ans dag eller alla singlars dag:)
Tycker att dagen är en aning överskattad, att man just en dag ska köpa massa presenter till nära och kära för att  brätta hur mycket man älskar dem.
Det kan man väl göra alla dagarna på året och inte just en speciell dag, det känns lite konstigt. För det är ju inte så att man tycke med om personerna den 14 februari eller?
Visst det klart att det är kul att få något eller fira dagen på ett speciellt sätt, men för mig räcker det med att få umgås med dem som jag tycker om, äta  gott eller hitta på något skoj<3 Lagomt är alltid bäst:) 


Själv har jag inte köpt något, det jag har gjort är att önska mina nära och kära en bra dag.
Dagen har jag börjat med en härlig promenad, kändes lit som vår i luften, solen sken och fåglarna kvittrade. Så snart är det vår:)
Lite plugg får det bli också innan det blir mat och bio.
Ska faktiskt gå på filmen Valentine's Day med Sara ikväll, så det ska bli skoj:) Många bra såkdisar så hoppas på en höjdare.





En extra tanke till alla singlar som kanske tycker denna hjärtfanatiska dag är lite jobbig;)
Glad alla <3:ans dag eller alla singlars dag:)
Hoppas ni får en toppen dag!

Take care

Äntligen!!!

Dagen bjöd verkligen på något bra, jag klarade tentan!!!
Är såååå GLAD:D Så gott!

Såg även att Sonia Ryriels kollektion har kommit ut på HM:s hemsida också och den gjorde mig också glad. Verkligen kul att det blir mycket  färg i vår, så tråktig när det bara ska vara svart.
Även om svart är en snygg färg så är det kul att matcha med färger.
Så några plagg från hennes kollektion hamnar nog i min garderob är jag rädd för;)
Hade en rolig konversation idag också, Bayan skriver till mig:

Bayan: Sitter du på tåget hem?

Jag: Ja det gör jag, du med?

Bayan: Ja det gör jag också, har du plats hos dig? så kommer jag och sätter mig.

Jag: Nej, men vart sitter du? Så kommer jag till dig.

Bayan: Men jag kommer till dig då, så letar vi upp en plats.

Jag: Visst det blir super det.

Bayan ringer: Nu har jag gått igenom hela tåget och jag såg inte dig.

Jag: Nehej? konstigt tänkte jag, visserligen satt jag och läste men så inne i boken kan jag väl inte ha varit, att jag
missat henne
.

Jag: Men vart är du nu då?

Bayan: Jag sitter längst bak nu, så kom hit.

Jag: Visst,  säger jag och reser mig för att gå dit.

Så plötsligt slår det mig, sitter vi verkligen på samma tår? Ringer Bayan och frågar, du åkte tåget 16.47 va? Hon bara jaaa. Hahahaha jag är ju på 17.10 tåget säger jag och vi bryter ihop.
Dagens bästa!!!


Take care

Glädje sms

Torsdag, vad händer idag tro? Hoppas på att dagen har något skoj att erbjuda.
Träningsvärken är faktiskt bättre än vad jag trodde, så nu beror det nog på något annat om jag går konstigt:)

Fick ett glädje sms igår också, Sara kommer hem över helgen:) Jipppi!!!
Så nu vet jag lite mer vad jag ska göra i helgen, träffa Jennelie, plugga och träffa Sara sen får man ju se vad som dyker upp mer;)

Take care

Onsdag

Idag hade jag första mötet med min grupp inför arbetet och det ser mycket lovande ut tycker jag:)
Känns som att vi kommer komma bra överens så det arbetet kommer bli superduper! Det går bra nu;)
Lunchade med Kickan idag, har inte sett henne på väldigt länge så det var kul att se henne och prata lite strunt;) Måste ses snart igen!!! Planera resan och så:)

När jag hade tröttnat på pluggandet för en stund tog jag bussen ner till stan och våldgästade Kriss, hon och Alex var duktiga och pluggade. Men när jag kom blev det kaffe och prat om annat. Pratade även lite om vår lilla plan och den kommer bli super om allt går som det ska;) Vi hann även med en tur på stan, så jag fann en snygg topp på lindex som nog får följa med mig till Stockholm:) Sen blev det ett besök på Wayne´s innan jag skulle springa till tåget.

Nu har jag kollat några The Hills avsnitt och tränat lite;) Det är ju skönt med lite träningsvärk så man vet att man lever, men inte så att man känner sig hanldlingsförlamad.
Så går jag lite konstigt imorgon så vet ni varför;)
Otränad människa för stunden får man ju leta efter, men ska bli ändring på det nu!!!

Läste i tidningen idag att det var gymnastiktävling på lördag, lite sugen blir man ju:)
En gång gymnast alltid gymnast, gymnastik är en drog!

Take care



Tänk på mig

Titta jag hittatde just detta snygga halsband från Efva Attling, hon är ju så duktig på design:) 
Detta vore ju inte fel att få av någon, är ju alla <3:ans dag på söndag:)
Så ni som har någon som ni vill ge något speciellt till, då är ju detta den perfekta presenten.




Tisdag

Då var det redan tisdag då, tiden går så fort att jag knappt hinner med.
Idag fick jag äntligen träffa Madde igen, var så kul och se henne:)
Lunchade med massa sköna brudar, ingen värre luch i matväg men som sagt bara sällskapet är bra så räcker det. Då blir nästan maten god också:)
Fick träffa Mimmis Jocke idag också, blev bara en kort stund. Så vi ska se till att hitta på nått skoj på torsdag när han är här och hälsar på. Som säkert blir toppen, som allt vi gör:)

Var meningen att jag skulle ha varit och simmat men får bli torrsim hemma istället. Är så trött så orkade helt enkelt inte, men men får ta det en annan dag! Lovar det ska bli av;)
Nej nu blir det en kaffekopp med mammi, sen lite plugg och tidigt i säng:)

För man kan ju inte missa vad morgondagen har att erbjuda!

Take care

En leopardbar!!!

Som sagt är dålig på att skriva blogg, händer ju så mycket att man undrar var all tid tar vägen. Men ska ge er en uppdatering:)

Har varit med om en underbar nollningsvecka, nästan lika kul att vara fadder som att vara nolla:) Träffat sjukt mycket trevligt folk och det är ju aldrig fel. Som jag säger vänner får man aldrig för många av <3
Även om denna intensiva vecka sätter sina spår, lite sliten blir man ju. Så är det helt klart värt det!

Mirja har lämnat lilla staden och åkte till den lite större staden LA, kommer sakna tösen <3 men till sommaren så ses vi. Det ska jag se till!!!

De nya kurserna har börjat och än så länge känns det som om det kan bli bra:) Ska bara se till att vara med från start!!

I torsdags var det studentfest på Tempel för alla studenter på universitetet. Så ni kan ju tänka er hur mycket folk som var där:) Upptäkte också att de har en leopardbar!!! Coolt va, supersnyggt tycker jag! Absolut den snyggaste baren jag sett!! Så kanske blir fler besök bara just för den;) Kvällen blev lyckad med förfest med nollorna och faddrar, supertrevligt sällskap på Tempel och "efterfniss" hos Kriss:)

 Kvällens grej var nog när Johanna glömde sitt legg och lämnade in sin biljett. Hon åker hem och hämtar legget och kommer tillbaka för att komma in, men då har vakten redan tagit hennes biljett och hon får inte komma in. Som tur var så kände en annan av vakterna igen henne så det löste sig. Så typiskt dig Johanna men du är en grym brud;)
Om hon är grym, att hon är!!

På fredagen var det fest för Curry som fyllt 24 i veckan. Jag och Kriss hittade en super present i en liten mysig affär i Haga. Ett cigarettetui med Marilyn Monroe fick det bli:) Det var supermysigt hos Curry, fick dessutom träffa Mimmi. Känns så konstigt att inte se henne varje dag som förr, men i fredags blev det till och med utgång tillsammans. Hade tänkt att åka hem, men eftersom vi inte ses så ofta och Kriss ville så fick det bli en till kväll på dansgolvet:) Men denna gången blev det Ankan, denna kväll blev också lyckad. Har kommit på det att det spelar inte så stor roll vart kvällen slutar bara man har ett trevligt sällskap. Och det hade jag verkligen:)
Så stort tack till alla för ALLT, har haft grymt kul mer er!

Idag har det inte varit någon vanlig dag utan min brors fördelsedag, tänk att han fyller 17 idag. Att tiden gått så fort, pratade med Jennelie i telefonen förut och hon höll på att svimma när jag berättade att han faktiskt fyllde 17.
Hoppas att han har haft en bra dag:) Stort Grattis än en gång kära bror <3
Hann med en bio också innan det var slut på helgen för denna gången.
Jag och mamma var på Its complicated med Marly Streep i en av rollerna. Filmen var härlig och rolig, så tror mamma var nöjd med sin julklapp:)
Sen kan ni ju säkert lista ut att filmen handlade om kärlek. Jag kan ju inte mer än bara hålla med om att titeln är ett väldigt passande namn på en film som handlar om det. För det är ju så det är. Filmen var heltkart sevärd:)

Imorgon blir det en tur till simmhallen, plugg och förhoppningsvis en lunch men någon kär vän:)

Take care




RSS 2.0