Robert Buckley



Favirit skådis:),  ni kanske förstår varför;) Så kolla in Lipstick Jungle

Sååååå bra!


Toppen:)

Helgen har varit toppen, började med myskväll hos Bayan med SATC filmen, den är ju bara för bra. Har sett den två ggr på bio och nu på film men den skulle jag kunna se hur många ggr som helst, älskar den:)  Lördagen började med jobb och sen party, var mysigt att träffa alla och chilla hos Mirja som sedan blev en tur på tiki. Därefter blev de efterfest och vid fem hade jag hittat hem:) Hahah de rimma:D
"Dagen efter" spenderade jag på IKEA och Bergvik, blev lite saker till rummet och en tröj/jacka:)
Idag har jag sovit och sen har jag fikat och gått shoppingrundan på stan med Pernilla, Alex, Jessica och Anna-Maria, skoj skoj:) Kvällen slutade framför tvn med SATC, Design: Simon & Tomas och Lipstick Jungel med sällskap av Jessica:D
Imorgon blir de jobb och sen träning:)

Snart helg

Igår blev de lunch med pappsen och sen föreläsning. Tog tåget 16.47 och väl hemma i Arvika väntade Jessica och två timmars träning:) Vi fick dansa loss hela kvällen, först Jam och sen Afro var så kul:D Få vi gör om tycker ja!

Idag har jag inte gjort mycket, borde plugga så får väl sätta näsan i böckerna snart. Sen blir de jobb kl 14.
ÅÅ Jessica din buse har åkt till Hemsedal, är inte lite avis på dig, men hoppas på att du festar, åker skidor och vad allt de innebär för mig med;)  Och att du på söndag kommer hem hel, utan några brutna ben!  Hoppas ni får de superskoj:)

Snart helg igen, de går så fort! Imorgon blir de mys och film med Bayan och på lördag är de ju tjejfest, längtar:)

Chill

Min "lediga" dag blev ganska så seg, vaknade vid halv tolv  och segade framför datorn till Jessica hade jobbat klart, då blev de lunch på Sunday:D Sedan blev de en sväng på stan utan några fynd, bara lite tester på krämer från Ida:)
Dagen slutade med film hos Sara "Brudens bäste man" den var rolig så se den:)
Imorgon blir de skola och sen träning:)
Ciao

<3 hoppas de är någon som fattar;)


<3


Lite av varje

Helgen började med att man äntligen fick ta igen sig:) Tentan i onsdags klar och grupparbetet nästan klart:) Så i fredags blev de bio med Bull och Måns, tror snart att vi är stamkunder där;) Vi såg den nya filmen med Brad Pitt "Benjamin Burtons ortoliga liv" den var jättebra och verkligen sevärd;) Kul att ses brudar för nu ses vi väl kanske inte förrän vi kommer till Öret:D Men de kommer inte dröja allt för länge;)

Lördagen blev de utgång i Karlstad på Nöjes med Gulsah, Öz och Denniz med flera, hade skoj vill ja lova:) Fick träffa Gulshas familj och de var jättetrevliga. 

Nu har skolan dragit igång också, känner mig alltid lite förvirrad innan jag har alla böcker och har kommit igång helt. Nationalekonomi är de som står på schemat och de verkar intessant, läraren var helt okej förutom att igår när han skulle ta av sig tröjan så följde hela skjortan med upp så nästan lite strippning på gång där. Hehe,  bra att gör något sådant så man får skratta lite:D 

Idag är man lite ledig, ledig är man väl aldrig på ett universitet men jag ska inte dit idag. Idag blir de lunch med Jessica och sen träning, ska bli såååå skoj:)

Till helgen blir  bio på fredag och tjejfest med utgång på lördag och kanske IKEA på söndag så de blir nog en rolig helg:)


Tack alla mina underbara vänner ni är guld värda


Freeedag

Igår vad det äntligen freeedag, tentan var avklarad hoppas bara på att den gick bra också. Men de tar vi om tre veckor! Åkte till Karlstad för att plugga till nästa tenta som är på onsdag, sedan tog jag ett tåg vid halv sex efter några timmars slit. Sen kom mina godingar och hämtade mig och vi åkte till Amigo för lite fredagsmys, därefter fortsatte vi till Konsum och köpte allt gott till Marängswisch:P Sen bar de av hem till Martina, supergulligt hus och världens gosate hund:) Mycket skratt, glass och gott blev de. Lite let´s dance också tror att Magdalena Graaf och David da Silva kommer bli mina favoriter. Efter en halv drömkåk så fick Jessica nästan använda tandpetare för att hålla ögonen vakna så då var de dags att åka hem:) Var så kul att få umgås med er igen:) Ses snart igen:) Bill, Bull & Måns de så de ska va<3


Det kommer mera...

Nu är de mycket som händer, så har tyvärr inte tid att blogga, men kan nämna att jag har haft en supermysig helg i gbg och att det inte är omöjligt att det kommer att bli min framtida hemstad:) Grattis till Bull, Så stolt!
Återkommer med mer när jag har mer tid!


På fredag blir de mys med Bull och Måns, längtar <3

Vänner är de bästa som finns <3


Inte lika kul som gårdagen

Denna dag var ju inte lika rolig som gårdagen, kan ju bero på att jag inte har umgåtts med mina andra halvor;) Bull och Måns. Har ialla fall varit i Karlstad och pluggat, hoppas på att detta går vägen:) Ska inte ge upp, de är skoj:D
Kvällen blev lugn framför tvn med god mat och fredags mys:)

Imorgon bär de av tii Götet med Bull:) Ska bli skoj, träffa Pillan också men tror vi får skippa Colan då eller vad säger du;)?
Ska bli såååå skoj, shopping och bara ha skoj!

LYCKA TILL! Måns på cupen på söndag:) Hoppas de går vägen även om inte dina supportrar inte kommer att närvara:(

Ha en bra helg:)

Bara 180 dagar kvar idag!!!

Nyår och dagen efter

Gårdagen började på Sköna rum där Ida gjorde mig och Jessica nyårsfina i håret:) Blev superbra! Sedan begav vi ocss till stjärnhallen för att inhandla lite ingredienser till paj och en sallad. Därefter åkte v hem till mig för att tillaga detta.
Gjorde oss iordning och värmde upp med trerätters hemma först. För att sedan fortsätta hem till Carro där vi gjorde en väldig entré med dunder och brak!
Där väntade Carro, Addi, Robin och Martina med resten av middagen.
Den nyårsmiddagen var nog den roligaste jag varit med om:) Alla fick varsitt uppdrag som de skulle fullfölja hela middagen, Jessica kommentrede stjärnorna på bordet 1000 000 ggr, Martina viskade uppmuntarande ord i Robins öra, Robin utbringade ett antal skål, Addi kommenterade att de mesta var fint, Carro satt och åt från alla andras tallrikar och jag torkade Jessica runt munnen ett antal ggr:) Maten var jättegod och vi lyckades få i oss en och annan bit mellan skratten.
Festen fortsatte med fia med hutt och en massa skoj, tolvslaget firade vi på troget med småfolket som sprang runt och var allmänt jobbiga. Men sköj hade vi!!
Därefter blev de efterfest hos Carro med allt vad den bjöd på:D
Kl var nog fyra när jag och Martina somnade! Men vilken kväll, bästa nyårsaftonen ever. Ett STORT TACK ska ni ha:D

Vaknade inte allt för sent, hade sovit relativt bra:) men jag säger de ja var nog inte 70 - 20 du Martina de var nog 100 - 20!! Men de var skoj att ha dig här:D
Idag har jag gått en promenad och sen har jag umgåtts med de underbaraste, Måns och Bull!!
Blev pizza och godis och en massa mys och skratt:D Ni är bara för sköna! Älsker er!! Har inte haft så kul på länge som jag har med er! I vått och tort säger ja!

Tack för allt!!

RSS 2.0