Herr kantarell:)

Första riktiga föreläsningen hade vi i fredags, verkar som sagt som en intressant kurs detta. Så kommer bli skoj att få lite fördjupning i alla dessa lagar:) Hann med lite shopping med Bayan också innan vi satte oss på tåget hem. Blev en klänning och halsband från H&M.
Fredagskvällen blev lugn framför tvn med tanke på jobb dagen efter.
Lördagen jobbade jag med Malin och det är ju alltid skoj, så vi pratade och sålde skor om vart annat:P

Sara kom in och hälsade på också, tråkigt att jag inte var ledig och kunde umgås med henne.
Tog en lite promenix med pappa efter jobbet och sen hem för att fixa sig inför kvällen. Så den nyinköpta klänningen och halsbandet åkte på:) Efter att antal misslykanden med att få till en bra frisyr, fixade jag tillslut till det och kunde gå vidare till förfesten hos Sara. Hon var hemma denna helgen och det var så kul att se henne:) Saknar min lilla Cupcake när hon är så långt borta! Men blir nog att åka till Stockholm när hon ska vara med och tävla:)

Förfesten var super mysig, Jag, Astrid, Sara, Rosanna, Frida och Linda satt och pratade och skrattade innan det var dags att bege sig ner till årets sista bryggakväll.
Hade en rolig kväll, träffade mycket roligt folk och det blev alldeles lagomt av allt:)
Hoppas att alla andra också hade det skoj:)

Idag har jag varit ute med pappa i skogen och plockat svamp, hittade ganska mycket så ikväll blir det svampsmörgås:) Det roligaste var när vi hade parkerat bilen för att börja plocka, så öppnar jag bildörren och precis utanför är det en kantarell. Heheh man behövede inte gå långt för att hitta svamp!

Imorgon var det måndag igen då, känns som om det bara är måndag å fredag och så var det måndag å fredag, det går fort när man har skoj:)
Denna vecka ska jag vara i skolan varje dag så den kommer nog att gå snabbt även denna. Funderar på att baka på ferdag:)  


"Om kvinnor inte fanns skulle all världens pengar vara utan mening"

Sverigepremiär igår på den nya Beckfilmen "I stormens öga.  Jag, Jessica och Cirre var och såg den, var kanske inte den bästa Beckfilmen men helt klart sevärd, Gunvalld och Stänkarn är ju bara för sköna. Gillar även Oskar den unga, klantiga polisen. Så har ni inte sett den så se den:)  Så fick några stunders skratt trots att Beckfilmena inte är några komedier precis.

Idag blev det en shopping tur tll Karlstad med Sara och Jessica, de åkte före för att gå på något arbetsmöte som nog skulle ta tre timmar. Så då tänkte jag att då tar jag bussen och går på stan lite innan. Men när jag har en halv timme kvar till Karlstad är de redan klara. Så vi kunde börja shoppingen med en gång:) Blev dock inte så mycket shoppat, tro det eller ej. Men blev två tights, två linnen och så köpte jag presentpapper för att klä om mina fula skokartonger så det blir lite fint i garderoben:) Däremot fick Jessica tag på massa snygga saker, kul att någon lyckades med det. Får försöka imogon jag. Tror att jag har hittat lite på Monki så får se vad som får föla med mig hem imorgon:) Väl hemma i Arvika blev det fika på Sunday, kändes behövligt för att vakna till liv.


Små söta shopaholics;)
Synd att det inte blev varsin badmössa eller vad tycker ni?



Hemma väntade Rolf med sallad och efter den blev det en liten promenix innan jag och mamma åkte och hälsade på hos Barbro <3.  
Imorgon blir det skola och sen stan med Bayan:) Henne har jag inte sett på ett tag så ska bli super skoj att träffa henne:)
Blir nog kanske en del shopping också om jag känner oss rätt:)
"Om kvinnor inte fanns skulle all världens pengar vara utan mening" håller helt med:)


Kvällen lutar det nog åt att det blir hemma kväll för ev. jobb på lördag. Men på lördag blir det utgång, sista bryggkvällen kan man ju inte missa. Å så kommer ju min Cupcake hem, ska bliii så kul:) Har saknat henne massor!

 


HÖKEN

Gick upp ca 06.00 för att hinna med allt innan man skulle ta tåget till Karlstad. Första skoldagen var en mjukstart, 45 min introduktion och sen bussen hem igen. Kursen känns som om den kommer bil väldigt intressant, börjar läsa Handelsrällslig översiktskurs HÖKEN. Den handlar om vilka olika rättigheter man har i olika situationer och vilka lagar det är som gäller. Mycket intressant, är ju alltid bra att veta! Så nu blir det till att skaffa sig en lagbok.
Tog en promenix hem och satte på "Djävulen bär prada" somnade nästan, så fick försöka hålla ögonen öppna.
Nu blir det Tacos, ska bli gott har bara ätit lite smått sen i morse. Sen kanske det blir att träffa Jessica en sväng, skulle vara skönt med en promenad också. Så vi får se vad kvällen har att bjuda på:)



Imorgon blir det lunch med Emma på Sunday:)
Sen hoppas jag på att få med någon på den nya Beck filmen imorgon:)
Någon som känner sig sugen?;)


Äntligen en sommardag:)

ÅÅÅ äntligen en riktig sommardag, synd bara att man börjar skolan nu när vädret äntligen är på topp. Men får ta till vara den tid man har. Idag hade jag och Jessica den efterlängtade picknicken i Stadsparken. Var hur mysigt som helst:) Önskade att man hade kunnat tillbringat fler dagar så, men vi får hoppas på en fin höst!
Gillar verkligen hösten, även om sommaren är underbar så är det något visst med hösten. Nya stövlar en mysig go stickad tröja, en lång härlig halsduk, en frisk solig höstdag med en mysig fika på något trevligt ställe.
Har verkligen använt mina ben idag, har gått och gått och gått, det har liksom gått som på räls:)
Är så fin kväll så har lust att ta en promenad till:)

Tack för idag underbara vän, är så glad att jag har dig <3





Du och jag bull <3


Träna på morgonen är det bästa!

Igår blev det en sväng till Karlstad med lillebror, mamma och Martin. En sväng på Ikea resulterade i ett par nya gardiner, ett par tofflor, ett paraply och lite saker för att få ordning i garderoben. Kände att jag måste få lite ordning där så man hittar något! Blev även lite shopping på Bergvik, där fann jag två tröjor på Gina som fick följa med mig hem. Hittade en snygg jacka också men var för liten storlek så hoppas på att den finns i större inne i stan. Tänkte att den kanske får följa med mig hem på torsdag då jag och Jessica ska göra Karlstad osäkert;)

Kvällen tillbringade jag med Jessica och Nillaper, blev "Baksmällan" hemma hos Nillaper med massa onyttigheter:)

Fimlen var skojig, skrattade mestadels:D


Nu på morgonen har jag och Jessica varit ute och gått en power walk runt hela stan, finns inget bättre än att träna på morgonen. Så det ska jag fortsätta med nu i höst:)

Fler sådana turer!! Nu har man hela dagen framför sig, undrar vad den har att erbjuda, fint väder är det också:)

Ska njuta nu min sista lediga dag, imorgon börjar skolan!


Nya äventyr väntar

Som sagt igår var det inspektion av det nya gymet och bowlingen, var super fint och vilken utsikt från gymet. Kanske att det kan bli ett kort där eller på badhuset, men kommer sakna passen på Hälsokompaniet. Men vill man tillbaka är det ju bara att ångra sig!
Så stället får fyra av fem toasters;)
Åkte med mamma en tur till Rackstad och hälsade på hennes moster och hennes man, där bjöds det på fika och gott sälskap av mammas morbröder, kusin och kusinbarn. Alltid så härligt att sitta och lyssna när de pratar, stunderna i Rackstad är speciella:)
Väl hemma från Rackstad blev det till att dyka in i garderoben och försöka hitta något att sätta på sig för en kväll på bryggan. Några timmar senare och efter ett antal klädbyten var jag klar för kvällen och åkte hem till Jessica, sen gick vi hem till Nillaper:)  för förfest med gott att äta och dricka.
Vid elva tiden gick vi ner till bryggan för att lyssna på Möra per, men de hade inte börjat spela så fick bli ett varv och se vilka mer som var där.
Efter många låtars dansande och en massa goda vänner så var även denna kväll slut på bryggan. Med ett lende på läpparna traskade jag hemmåt, ännu en lyckad kväll!
Kvällen kanske inte blev fullt så lyckad som den kunde ha blivit men ändå ganska nöjd:)
Nu väntar Ikea och Bergvik, så nu styr jag mina äventyr till Karlstad. Hoppas på en riktig myskväll ikväll, någon som är på?
 Tack Nillaper och Bull:)
Ha det bra:)


Blev inte som jag hade tänkt mig men skoj ändå:)

Gårdagen blev inte riktigt som jag trodde men hade mycket trevligt ändå, hade nog trott att man skulle sitta i soffan framför Sex and the city men så blev det inte. Dagen började med fika på jobbet, en stor opera tårta med mina roliga kolegor:) Därefter blev det lite shopping med Malin, vi hittade ju varsin paljettmössa och den kunde vi ju bara inte låta hänga där så fin på kroken. Så den fick följa med hem:) Efter den lilla shoppingturen så mötte jag Jessica, vi tog ett mini varv på stan och sen gick vi till Annas cafébar för att äta en god lunch. Blev bakpotatis med räkor för mig och Jessica tog kykling, efter en stund kom Pernilla och gjorde oss sällskap med en tonfiksbaguette. Några minuter senare var vi mätta och belåtna och fortsatte vår runda på stan. Blev dock inte något mer shoppat;) Så sa vi hej då till Pernilla och bestämde att vi skulle höras imorgon.
Så vi drog  några varv i Blåa faran;) Blev en kaffe och glass på Donken, innan Addi ringede och ville ha med oss på minigolf, då åkte vi till Metkroken för att hämta upp Addi, Carro och Eric. Med ett glatt gäng och mycket bra musik åkte vi ut mot Ingestrand. Vi blev dock inte lika glada när minigolfen var stängd. Så vi fick nöja oss med att åka Golf in till stan:)
Vad skulle vi hitta på nu, finns ju inte så mycket att göra i denna lilla stad. Så vi slog våra kloka huvuden ihop och bestämde oss för att åka hem till Addi. Eric tyckte nog att en biltur med oss till Ingestrand och tillbaka räckte för han drog till några polare och tyckte att vi kunde ha tjejkväll.
Senare på kvällen dök även våran bästa kioskförsäljerska upp, Martina. Var kul att se henne igen:) Skruttan åker ju tillbaka till Öret imorgon, så hoppas på att få se henne lite idag:)
Idag blir det en sväng på stan för att inspektera det nya gymmet, sen blir det nog hem en sväng för att ladda iför Möra per på bryggan:) Om jag inte har somnat innan dess, har typ sovit några få timmar i natt. Men men sova kan man göra en annan gång!

LovE M

Regn igen, men inte stoppas jag av det!

Tror att det snart har regnat konstant hela sommaren, tack och lov att man har fått några soliga dagar, Alicanté,  Stockholm, Barcelona och nu i veckan:)
Men nu får man ju sitta inne och mysa med nogot gott att äta och en bra film. Å det är ju inte fel det heller:) Säger som en kompis sa, när det är dåligt väder behöver man inte ha dåligt samvete för att man inte är ute. Och det är ju sant.  
Snart blir det en sväng till jobbet för fika, sen blir det att umgås med Bull igen:) Ska bli super!

Ikväll blir det nog som sagt en bra film med mys:) Eller har du något annat förslag lilla Bull?
Ses snart!
Ha en bra dag:)





Mys lite ni också och ta hand om er:)

Bill & Bull

Idag vaknade jag kl ett, trodde inte jag kunde sova så länge men det kunde jag tydligen. Hade fått sms av Jessica att hon var sugen att hitta på något så jag hoppade in i duschen och så drog vi till Sunday för en fika. Vi tog en sväng på stan, sen blev det några varv i bilen men bra musik:) Därefter blev det ett antal kilometers powerwalk, så härligt när man har någon att prata med så går det så fort. Dessutom har vi ju kommit på all vi ska göra en film;) Fortsättning följer!!!
Imorgon blir det Bill & Bull igen på nya äventyr missa inte detta så håll ögonen öppna:P

Tack för idag vännen min <3 Alltid lika kul med dig:)


Det blev priceless på helgen!

Hade en super helg:)
Fredags kvällen började i Jessicas trädgård med mycket god mat och trevligt sällskap:) Efter att ha fyllt våra magar med mycket gott så tog jag Jessica och Martina svänen förbi Bryggan, stod utanför och lyssnade på Melody club. Glad att jag inte betalade 495 kr för dessa dagarna när man hade lika kul utaför om inte roligare, ialla fall för plånboken;)
Lördagen började med jobb och sen blev det en Filébuffe på Oscars och den var god vill jag lova:P När jag var mätt ocg belåten kom min festtaxi (Addi) och hämtade mig med Martina och Jessica. Då bar det av till Dottevik till Sara som befann sig på personalfest för OK/Q8 hos Peter.  Så där satt vi och skrattade ett antal timmar, var längesen man hade så skoj! Skratta så jag gråt! Jonas han är för rolig han! Priceless på hela den festen:) Man kanske borde söka jobb på    OK/Q8 och ha så kul varje dag:)
Söndagen var jag med Jessica, det blev allt som ingår i "dagen-efter-paketet" så det var en lugn och skön dag:) Martina dök även upp på kvällen en stund så d fick man umgås man henne lite också och det är ju aldrig fel:p


Helt enkelt en Priseless helg!! 


Barcelona

För exakt en vecka kom jag hem efter en veckas semster  Barcelona. Staden var fantastisk, åk dit! Super fin arkitektur och mycket shooping för den som gillar det, nämner inga namn;) En super stad, att gå längs La rambla en varm sommar kväll är aldirig fel vill jag lova. Mycket sol, värme, shopping, promenerande, badande, ätande så var jag super nöjd med semestern där. Skulle lätt kunna åka tillbaka!!
En av de bästa städerna jag varit i, trots att det är väldigt bullrigt i Barcelona!






Längtar tillbaka:)  Jag kommer tillbaka en vacker dag!

Stockholm

Var ju ett tag sen jag skrev här, men det har hänt så mycket skoj att jag faktiskt inte har haft tid, men men blir väl mer nu när hösten närmar sig kanske.

En solig tisdag i juli styrde jag kosan till Stockholm för att hälsa på Carro och för att gå på Hoffmaestro på Mossebacke.
Hann desutm med ett besök på Grönlund med Carros nära och kära. Blev en åktur i fritt fall och insane:) Radiobilarna och lustiga huset var inte fel de heller:) Borde åka dit oftare!! Hur kul som helst, vann dessutom en stor kexchoklad:P
Tisdagen på Mossebacke med Putte och hans band som förband och Hoffe &
 grabbarna var oförglömlig, solen sken, super trevligt sällskap och grym musik:)
Torsdagen blev lugn men sovmorgon och sen iväg för lite shopping och lunch till Skärholmen. Sen var det dags för mig att åka tillbaka till lilla staden arvika. Hade en superduper minisemester i Stockholm, Tack för det Carro, saknar dig. Men snart ses vi:)


Coola gänget på Grönan:)




Putte och hans band:)



Tjejerna på efterfest:)


Hoffe


Efterfest:)

Petra och Carro:)

Tack än en gång:)

RSS 2.0