Alltid kul med vinst

11-9 blev resultatet och Arvika vann:) Grattis, hemma friden är säkrad:) Var en rolig match med mycket spänning eller vad säger du Jessica S P Ä N N I N G;) 

Hoppas alla som gick ut har de skoj;) Jag kommer också men inte denna helg.
Imorgon blir de också lugnt med melodifestival och så:)

Ha en kanon helg:)

Bättre än igår

Gårdagen var inte så spännande, vaknade sjuk så låg i sängen mest tills jag och Bayan gick ut och gick och de gjorde nog susen de:) Onsdagen började med fyra timmars jobb och sen bar de av till storstaden Karlstad för att gå på bio, bröllops duellen med Bayan Öz och Gull. Kul att få se er brudar:D Filmen var bra men missade ju slutet pga att vi hade fått vänta i 2 timmar och 20 min tills nästa tåg då...inte så frestande.
Imorgon blir de mer jobb och lite plugg också.

Helgen blir nog lugn, skippar Petter och tittar på innebandy tror ja!
Innebandyn är ju familjens gemensamma hobby;)

Alla <3:ans dag

Hade en super dag, först mat med pappa och bror på Jenny´s, sen härlig vinterpromenad och sen fika med Jessicas söta cupcakes;P Därefter blev de utgång med förfest hos Ida med Martina och flera andra brudar, sen blev de tiki med mycket dans och drinkar:P Kvällen slutade på Victor´s och en gooood pizza:)
Idag har jag varit ute på promenix och fikat med Lina och Jennelie:)

Imorgon blir de träning igen:)

Tack så mycket för denna helg<3



Vänner är som stjärnor, man ser dem inte jämt men vet att de alltid finns där<3

Tack för nallen och cupcakes :P


Inte min dag idag

Då var de över för den här gången, bara vänta och hoppas! Idag har jag även hunnit med att jobba lite, trots att jag missade tåget, men har en underbar mamma som ställde upp:) En av dagens höjdpnukter var att Jessica stod vid stationen och väntade på mig när jag kom från Karlstad, söt du är:) Hoppas att du inte är allt för stel imorgon utav kvällens skidåkning;) Efter jobbet blev de soffan med sex änd the city och finalen av top model 11:D
Nu sitter jag här och ska snart sova, imorgon blir de mer jobb.
Fredag blir de Ikea med madde och Gulsah:D Blir säkert ett varv på Bergvik också om jag känner mig och min plånbok rätt;) Hoppas bara att allt går bra på otursdagen och allt. Som tur är de ju alla <3:ans dag på lärdagen så de våger väl upp om de skulle ske något oväntat;)

Ni som försöker nå mig så har jag glömt mobilen på jobbet, jag är inte osocial och inte svarar!! hehehe

Finns de som har de värre så ska inte klaga, nu skulle Gull höra mig;)


<3

Plugg och bus

Idag har jag bara pluggat, varit ute och gått en pytte promenix och lekt med min söta lilla kusin på 2,5 år:D Plugget går sakta men säkert, ska fixa detta!!! Kusin min var övertrött så de var full fart med barnprogram, leka kuragömma och busa:) Han är för söt, ska komma hem till honom och hälsa på och se på "Andra sidan häcken" för de ville han. Så får ta mig tid att åka dit någon dag och göra de:)


Imorgon blir de storstan igen och en massa plugg!! Men ska bli skoj, nä man har toppn sällskap går de bra:)

Amor fati e carpe diem

Schlager

Idag var de schlager som stod på schemat:) Ida var gullig att låna ut sin lägenhet till tre stöller:P Jätte mysig lägenhet,som tur är ska jag dit nästa helg också:D Stöllera var Jessica och Martina så klart, har alltid så skoj med er, ni betyder så mycket ska ni veta <3  Kvällens bästa bidrag blev för oss färgstarka Alcazar som också tog sig till final. Mormors favoriter Scotts fick även de en plats i finalen, och tur var väl de:) Men är de någon som de kan dumpa så är de programledaren så dålig, värre får man ju leta efter. Vill ha tillbaka Björn Gustavsson, de var bättre för:)
 
Imorgon blir de plugg med stort P!!
Snart väntar en ny vecka med nya möjligheter och omöjligheter;)

Helg igen:)

Efter en vecka med mycket plugg, träning och jobb så var de helg igen.  Skönt, men med allt jag vill ha nu så skulle jag nog behöva jobba jämt! heheh,
Imorgon blir de till att fira lillebror som fyller 16, fatta att han blivit så stor. Sedan blir de nog slager med de bästa slagerdrottningarna Jessica och Martina:) Det får man ju bara inte missa!!!:) Martina är ju hemma mer än en helg nu så de ska bil sååååå skoj:) Även om jag måste plugga och jobba så ska jag se till att träffa henne och Jessica också:) 
Livet är så underbart, hoppas alla har de bra:)


Grattis till lillebror:)

Fotografen måste ju vara med också:)


Brudarna



Mina små greker

Zante gänget:)

Igår bar de av till storstaden Karlstad igen, men denna gången för att festa loss med greklands brudarna:) Samlades hos Kristin för Pizza och förfest med massa skratt och stoj, sedan blev de nöjes med massa dans och goa vänner. Träffade många från klassen också de var skoj:)
Efterfesten var liksom förfesten hos Kristin med Pizza:P 


Tack brudar för en skojjig helg hoppas på att vi ses snart igen och att de blir en resa snart igen:D
Nu blir de snart Mia & Klara:)

Va blir de?=)

RSS 2.0