Nyår imorgon

Imorgon är de nyår, tänk att de går så fort, tyckte inte att de var längesen man tog studenten eller började i Karlstad men tiden går fort när man har skoj. Det kommer nog morgondagen också göra för då blir de skoj, helt omöjligt att de inte ska bli de med tanke på vilka jag ska fira med:)

Hoppas på att 2009 blir ett minst lika roligt år som 08 om inte bättre:D
2009
*
Hälsa på Pillan och Alex i götet:)
* Ska åka utomlands, någonstans med de som vill med:)
* Vara en superduktig Martina Supporter tillsammans med Jessica:)
* Hälsa på Martina med Jessica i Örebro och gå på bio som är ett måste:)
* Fylla 20
* Festivalen, fira två födelsedagar i ett pippi-tält!
* Göra en massa skoj med alla mina underbara vänner<3


Gott Nytt år på er alla:)

Återkommer med hur dagen blev:)


Vill vara där:)


Va! Är kl 14.00

Vaknade 14.00 tro det eller ej men så var de, trodde jag såg fel när jag tittade på klockan. Men med tanke på att jag somnade kl 05.30 i lördags så är de nog inte så konstigt.
Idag har jag varit på stan med Pernilla och Alex för Alex skulle hitta något att ha på sig på nyår, en kjol hade de lyckats hitta innan jag kom. Men resten var svårt...Pernilla var tvungen att gå hem och äta, så då fick jag försöka själv men jag lyckades inte...Men Alex tror att de löser sig ändå, om du ska på fjortisfest så går de nog bra att vara julgran:) Den var ju fin på håll och bakifrån:D
Nu har jag varit ute och gått med mina nya stavar, och de var skoj. Trodde inte de men nu förstår jag varför att traskar runt med stavar utan skidor. Får man inte åka några skidor som jag så gärna skulle vilja göra så får man väl göra de bästa av situationen;)

Imorgon blir de Karlstad och plugg, sen är de ju nästan nyår:D

Allt flyter inte

 Igår var det en av mina roligare utekvällar:) Hade super trevligt sällskap så de kunde inte bli bättre:) först förest sen taket och sen tiki och slutligen top noch hallen:)
Tror att jag skratta konstant hela kvällen nästan:)
Heheh alex kommentar varför ska du vara så glad jämt jag blir sur!

Givetvis var man tvungen att äta den traditionella dagen-efter-snabb-maten med Pillan och Jessica:)
Var en sväng uppe i Rackstad och träffade Kristin, Anders, Lina, Emma och Jennelie det var  trevligt att se dem var ju ett tag sen sist.
Var på bio med Jessica och Martina och de var skoj med trevligt sällskap men filmen var inte den bästa, kanske för att vi sett en av de roligaste redan:) Så som sagt allt flyter inte!!!
Sedan åkte men racer med Martina hem till Taserud, men tacka vet jag de än folk så mesar;)

Tack för idag:)


Julhelgen lider mot sitt slut

Då var det redan annandagen pappas födelsedag och slutet på årets julhelg. Det har varit en bra jul, många bra klappar, fått umgås med mina underbara nära och kära och det enda man kunnat önska sig är nog att de skulle komma snö:)
Fick en lyckad utekväll  igår med massa trevliga människor:D Tack ska ni ha!
Längtar till nyår nu så jag håller på att spricka, men inte länge kvar:D Ska bli såååå skoj.
Imorgon blir de lite julfika med släkten, sedan innebandy match och förhoppningsvis bio med Jessica och Marina:D

Allt flyter!

Tack för idag <3


Snart nyår


Längtar till nyår lite nu faktiskt, vill inte att all ska gå så fort, att de redan har gått ett år sen sist, men ska bli kul ändå:)

Dan före doppardan

På schemat stod det:
Lunch med Jessica och sedan julbak:)
Lunch blev det, härlig thai soppa på Sunday sedan sprang vi runt på stan fast att vi redan kpt klart alla klappar. Det klart fick ju en present till pappa som fyller år på fredag. När vi hade haft vårat EM- i att sprinnga i affärer så skulle vi ju hem och julbaka men de orkade vi inte så vi estämde oss för att gå och fika istället:)
Det resulterade i att vi hamnade på Sunday igen, fast denna gången var ju Alex och Pillan med:) De åt sallad och Pillan fick bara vanlig sallad i sin och Alex lyckades få Couscous i sin av någon outgrundlig anledning, så hon sa till Pillan "du har nog också Couscous i din inners inne":) heheh dagens komentar!
Hade en mysig stund på Sunday med mycket skratt:D
Efter fikat blev det en promenix med Jessica, inte så långt men det räckte!
Sen har jag spelat bingolotto och de är ju som alltid ingen vinst, bara pensionärer som vinner.
Var en tant som blev uppringd och då låg hon och sov men de slutade med att hon vann en volvo... men men bättre lycka nästa gång:)

Nu är de ju faktiskt julafton!!
God Jul


RSS 2.0