Superlyckad tjejkväll

Tjejmiddagen var supermysig, när jag kom innanför dörren hos Karro satt Addi, Lisa och Jessica och väntade på vad som skulle serveras. Karro hade gjort en supergod kyckling och bacon paj med sallad och bröd. Till efterrätt serverades daimglass också den mycket god, men pajen var min favorit.
Detta med tjejmiddagar är något som man borde göra oftare, så det kommer det bli fler av.
Vi fick lite känslan av tv programmet "Halv åtta hos mig" så en miniverson a la Arvika får det bli:)
Blev även en tur till Rajjens, jag som inte varit där innan mer än dagtid då det invigdes. Det kändes som att det  kan bli fler besök. Mycket folk och musik bjöds det på, dock blev det ingen bowling men det tar vi nästa gång:) 
Stort tack  till tjejerna för en supermysig kväll:)

Idag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen Carros födelsedag:) Hoppas verkligen att hon har haft en toppen dag och att hemresan från Kina går bra.
GRATTIS hjärtat <3
Sara är på väg hem också, så ska planera in nått skoj i veckan med henne:) 
Ha det toppen:)

Take care

Nu blir det tjejmiddag

Blev en hel del pluggande idag, men nu får jag ta lite paus och gå på tjejmiddag. Ska bli kul att träffa alla:) Tar med mig kameran så förhoppnigsvis blir det bilder senare:)



Å titta mina älskade Uggs, visst är det fina? Fyndade även ett par snygga skinnhandskar med zebramönster av Stefan när de hade utförsäljning:) Min fina matchande handduk kom på posten samma dag också. Så jag är nöjd med mina köp:)



Här är min fina resväska också:)


Hittade ju även ett snyggt halsband när jag och Rosi var ute förra helgen och shoppade

 

Nu ska jag gå, ha det så bra:)

Take care


Let´s dance och Skavlan

Dagen startade med ett dopp i det blå på badhuset. Sen blev det en god lunch på hotellet med Bayan och hennes mamma. Jätte mysigt var det så det borde vi göra oftare tycker jag:)
Jag hann även med lite plugg som jag fortsätter med imorgon.
Kvällen blev lugn med Let´s dance och Skavlan.
Gillade John Mayers förklaring på kärlek :)
Nu blir det natti natti, imorgon väntar promenix och plugg med Bayan.
Så blir det tjejmiddag hos Karro på kvällen:)

Take care

Redan helg

Nu blir det natti natti.
Imorgon tar jag mig en tur till badhuset och efter det blir det statestikplugg fram till lunch.
Lunch med Bayan och hennes mamma på hotellet och sen ännu mera statestikplugg.
Kvällen tillbringar jag  framför Let´s dance:)
Tänk att de redan är helg, vart tar veckorna vägen? Undrar om det är ett ålderstecken när man tycker att allt går så fort eller om man bara har så kul att det går så fort.
Hoppas på att de senare är svaret;)

Ska leta upp sladden till kameran också så det blir lite bilder:)

Take care

Mina Uggs

ÅÅÅ det gjorde min dag, fick träffa Madde och Mimmi igen det var en bra sak. Den andra var att mina älskade Uggs fanns i Karlstad.
Var inne i butiken för två veckor och då hade de inga, skulle heller inte få hem.
Men envis som jag är så  frågade jag igen:)
Imorgon får de komma hem till mig, längtar. Mina fötter kommer bli glada!
"Shopping är en drog"
Blev en bra dag ändå trots allt.
Take care

Titta vad jag fann

Hittade detta inlägg i utkast så detta får uppmuntra dagen:)
Snart är det sommar igen:)
Men innan dess ska vi uppleva mycket annat skoj:)

Utkast: Uppdateringen har ...

Uppdateringen har tyvärr inte varit den bästa, ber om ursäkt för det!
Tiden går fort när man har roligt, Har hunnit bli ett år äldre också! Hade en super födelsedag, fick en massa fina presenter, solen sken, var och badade med mammi, lunchade med Lina:) Åt glass med Jennelie och åkte till Karlstad på Rix FM festival med Andreas och Martin:) Superduper:)



Första doppet som 20-åring:)




Lite av de fina presenterna:)


Våra pimpade glassar:) Som smakade så gott, lika gott som sällskapet:)













Lili & Sussie
Kim
Janet
Anders Fernette

Hade en super festival, med många nya vänner och många gamla goa vänner:) Såg många bra band, som Korn och så var ju The sounds helt underbara. Hoffmaestro var super bra de också:) Så nu längtar ja ännu mer till nästa års festival. Det går ju så snabbt tre dagar. Men nu får man väl längta till hamnfesten, inte alls på samma sätt men alltid något:)







Har hunnit med en tur till Götet också, med pappi och lillebror. Blev besök på liseberg och universeum, där de hade små söta apor:) Skulle nästan vara lite skoj att ha en sådan ibland:) Göteborg är en så fin stad, det har jag sagt förut men det är den verkligen. Måste bli ett besök snart igen:) Då vill jag även hinna med massa åk på Liseberg. Kanske får bli en helg om jag har någon som vill med:)

Skola igen

Sitter i skolan...börjar kl 10.15 men orkade inte åka tåget. Skönare att åka bil och då fick det bli lite tidigt.
Borde verkligen sätta igång med pluggandet, men känslan inom mig vill inte.
Hoppas att motivationen kommer tillbaka snart, måste klara detta nu!
Inte värdens bästa morgon, första skoldagen. Men blir säkert en bra dag ändå, träffa Mimmi och Madde:)
Finns många som har det värre så ska inte klaga, njut av dagen och alla i din närhet.

Take care 

Behöver en kram

Jul, nyår och år 2010:s första vecka

Som sagt var ett tag sen man skrev något här. Har ju till och med blivit nytt år sen dess, 2010.
Tänk att det går så fort, känns inte som det var 10 år sedan det var år 2000. Men tiden går fort när man har roligt.
Julafton som jag tillbringar hos både mamma, pappa och mammas moster hann även i år en sväng till min egna moster också. Rolf skulle vara tomte för min minsta kusin och det kunde man ju bara inte missa. Han var så söt satt på golvet så förväntansfull när tomten delade ut paket. Tänk när man var i den åldern fanns inga problem och man trodde på tomten:) Det saknar man ju lite nu, hehe. Men tomten kom även till mig så lite snäll hade jag nog också varit:)


Några av mina fina klappar:)


Ännu mera:)


Klapparna från NY:)

Juldagen ängnade jag och min bror till att fira pappa som egentligen fyller år på annandagen, men eftersom vi skulle åka till Stockholm då så firade vi honom dagen innan. I present fick han att vi alla tre ska gå på hockey och se Färjestad - Linköping, så han blev jätte glad. På kvällen drog jag till Karro där det var förfest innan Tiki. Juldagen på Tiki är en av det roligaste kvällana på året, förutom för plånboken;) Massa folk och alla kommer hem till Arvika för att fira jul och gå ut på juldagen. Ja träffade massa kompisar som man inte träffar så ofta så det var en riktig höjdar kväll:)

Annandagen började med fyra timmars sömn innan man satte sig på tåget till Karlstad och sen buss från Karlstad till Stockholm. Som tur var hade jag sällskap denna gången av bror och hans kompis. Efter ett antal timmar av rastlöshet var vi äntligen framme.
Hade frya superduper dagar i huvudstaden som vanligt.
Denna gången blev det bowling, utgång på Berns, plåtning, Avatar i 3D, shopping, filmmys och massa annat skoj:) Tack Carro och Åsa <3


Alan och Åsa på Avatar 3D:)


Inför OS i bowling 2070;)

På nyårsafton följde jag först med mamma och Rolf ut till Vassviken för att njuta av en kall vinterdag. Sedan hem och ta en varm dusch för att inte helt förbli en isbit;) Sedan på med förklädet och förberda förrätt till vår nyårs supé. När den var klar så började ja göra mig iordning inför kvällen. Hade ju tänkt att ha stora fina lockar i håret men plattången och jag kom inte överens så det fick bli plattat hår:)
När jag äntligen var klar skjutsate mamma mig till Rackstad, där gänget väntade. (Kristin, Lina, Tobias, Mirja, Frida, Viktor, Jennelie och Anders.) Först åt vi Skagentoast sen till huvudrätt var det fläskytterfilé, potatisgratäng och beanässås, till efterfätt vat det någon smarrig mousse. Efter denna välsmakande middag började festens gäster trilla in, från Grums, Skåne och Arvika. En salig blandning av folk men oj vad kul jag hade. Ett av de bästa nyår jag har haft:)


Nyårs middag;)


Mina nyårspinglor:)


Kickan och jag:)


Snyggingar:)


I veckan som varit har jag lunchat med Sara som nu återvänt till Skåneland, hann även med en lunch och en mysig filmkväll men Frida innan hon drar tillbaka till Skövde imorgon. Har även varit duktig och simmat denna vecka. På tisdagen var jag till Challa en sväng och shoppade lite;) Sen på kvällen blev det tacomys hos Lina innan Anders återvände till Götet. Fredags kvällen tillbringade jag hos Jennelie med god mat och Let´s dance, många bra par denna säsong. Så det ska bli kul att följa deras utveckling:) Tack för en mysig kväll:)
Igår vaknade jag och såg att de skulle vara skidåkning på tvn, men den var framflyttad för dåligt väder. Så jag orkade inte vänta på de utan fixad mig och åkte ner på stan med mamma för att byra min resväska som jag fick i julklapp. Fick en resväska i julklapp, men  var bara de att jag hade en som var nästan lika stor. Så bytte den mot en mindre rosa och en tillhörande beautybox:) Efter väskbytet så träffade jag Rosanna och det blev fika på Sunday och en liten shoppingtur;) Så två kassar rikare blev jag, lite underkläder och ett halsband fick det bli. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, ätit suttit vid datorn och tittat på tv. Sen har jag även fortsatt med mitt lilla projekt, min personliga kalender, men nu tror jag att den är klar. Kan lägga ut lite bilder på den senare.

Idag blir det först ett par timmars sömn, sen skulle Jessica hör av sig så det blir nog fika på Sundag idag också:) Sen ska jag fösöka hinna träffa Frida en sväng innan hon åker. Har bestämt mig för att inte ha någon söndagsångest utan bara ha skoj.


Tace care


RSS 2.0