Utkast: Uppdateringen har ...

Uppdateringen har tyvärr inte varit den bästa, ber om ursäkt för det!
Tiden går fort när man har roligt, Har hunnit bli ett år äldre också! Hade en super födelsedag, fick en massa fina presenter, solen sken, var och badade med mammi, lunchade med Lina:) Åt glass med Jennelie och åkte till Karlstad på Rix FM festival med Andreas och Martin:) Superduper:)



Första doppet som 20-åring:)




Lite av de fina presenterna:)


Våra pimpade glassar:) Som smakade så gott, lika gott som sällskapet:)













Lili & Sussie
Kim
Janet
Anders Fernette

Hade en super festival, med många nya vänner och många gamla goa vänner:) Såg många bra band, som Korn och så var ju The sounds helt underbara. Hoffmaestro var super bra de också:) Så nu längtar ja ännu mer till nästa års festival. Det går ju så snabbt tre dagar. Men nu får man väl längta till hamnfesten, inte alls på samma sätt men alltid något:)







Har hunnit med en tur till Götet också, med pappi och lillebror. Blev besök på liseberg och universeum, där de hade små söta apor:) Skulle nästan vara lite skoj att ha en sådan ibland:) Göteborg är en så fin stad, det har jag sagt förut men det är den verkligen. Måste bli ett besök snart igen:) Då vill jag även hinna med massa åk på Liseberg. Kanske får bli en helg om jag har någon som vill med:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0