Längtar

Å jag längtar så till premiären av SATC 2, älskar serien och första filmen <3
Verkligen något att se framemot:)
På premiären ska jag sitta i biosalongen och verkligen bara njuta!
När man tittar på dessa bilder så blir man ju inte mindre sugen.



SATC 2 2
SATC 2 3
SATC 2 4


SATC 2 5
SATC 2 6

Take Care

Rastlös

Dagarna blir så enformiga av att vara hemma, ska inte klaga för jag  har det bättre än många andra har det.
Men saknar alla så, och bara kunna hitta på något som vanlig utan att man ska bli trött för minsta lilla.

Man får ta en dag i taget!
Det bästa är nog att vila, så det är väl det man får göra.
Men snart hoppas jag vara tillbaka.

Några ljuspunkter
Påsk - Sara kommer hem:)
Så småningom få träffa alla i Karlstad och här hemma.
Vår
SATC 2
Resa
Sommar
Festival
Massa annat skoj

Får längta och hoppas:)

Take Care




Blev inte riktigt som jag tänkt mig...

För en månad sen började jag få ont i halsen. Har aldrig haft så ont, låt som jag hade en bubbla i halsen. Åkte till vårdcentalen och fick bekräftat att jag hade Streptokocker eller Körtelfeber efter en titt i min hals och fick penicillin utskrivet. Åkte hem och knaprade penicillin tills torsdagen kom och jag fick ont i magen.

 Då bar det av till akuten där man efter några timmar konstaterade att jag hade Körtelfeber och att jag genast skulle sluta äta den penicillin som jag fått utskriven för att jag inte skulle få utslag över hela kroppen. Docktorn sa även att jag skulle komma tillbaka om jag fick mer ont i magen.

Så blev det söndag och jag vaknade med en väldig värk i magen, så i ilfart bar det av till akuten igen. Denna gång hade jag istället en brusten, inflamerad blindtarm. Så ett antal timmar senare blev jag operarad och hade tydligen en av de fulaste blindtarmar doktorn hade sett.

I och med detta fick jag en och en halv veckas vistelse på sjukhuset. Tack och lov för underbar personal och trevliga rumskompisar:) Sönt också att man inte behöver vara på vårdcentarlen varannan dag. Men nu är jag hemma sen drygt två veckor tillbaka, skönt att byta lite miljö.

Det som nu är det jobbiga är att man är så trött, orkar inte alls mycket och dessa kramper i magen. Men det går åt rätt håll även om det kommer ta tid. Att jag missar skolan och att jag saknar alla mina underbara vänner så gör inte saken bättre. Men tiden att ta igen allt finns framför mig någonstans:)

När man har gått igenom detta, så förstår man vad lycklig man ska vara för varje dag man är frisk och för alla småsaker här i livet <3

Hoppas på att snart vara igång igen, men först en massa vila.

Take Care

RSS 2.0