Helgen och veckan som varit, även lite vad som kommer

Lovade ju att berätta mer om förra helgen, då jag och Madde var och såg New moon. Filmen var ju superduper, är helt förälskad i filmerna, skådespelarna och alla underbara citat. Hoppas på att hitta min Edward en vacker dag:)
Så nästa år i juni så sitter jag förhoppningsvis i en biosalong och njuter av den tredje filmen. Längtar redan!
När alla filmerna har kommit ut så ska jag ha dem allihop för att kunna se dem om och om och om igen:) Har hört många som inte tyckte att den andra filmen var lika bra som den första, men jag tycker att den var minst lika bra om inte bättre.

Innan fulmen i lördags var vi dessutom och åt på ett mycket bra ställe, Pasha som ligger på Rudsvägen i Karlstad. Kan rekomenderas, fast ta ingen kaffe då! Eller vad säger du Madde;)? Men tack bruden min för en super lyckad helg:) Detta får snart göras om!


Under veckan har jag varit på skolan en del, haft seminarie och några föreläsningar, vår lärare är för skön asså.
Jag har även jobbat en hel del, är ju utförsäljning nu så folk vill handla:) Alltid skoj att jobba, älskar man skor så gör man!

Idag har jag varit och simmat, sen blev det julklappshandling med Rosi som jag sprang på:) Dessutom kom ju hennes systeryster hem idag från New York så då fick jag träffa henne också. Alltid lika skoj, har saknat henne sååå, men imorgon ska vi ses en sväng och då ska jag få höra ALLT om livet i NY. Blir säkert helt förälskad och måste åka dit!

Har även hunnit med att baka lite bullar idag, ska ge bort i present imorgon, för det stod tydligen högt på listan över presenter. Då kunde man ju bara inte strunta i det liksom;)
En fredag med Idol blev det ju också, synd att Mariette fick lämna gänget tycker jag. Hon är ju så duktig och så var hon och Calle så söta tillsammans. Hoppas på att han vinner nu!!
Personligen tycker jag att Tove kunde ha åkt ut, gillar inte riktigt hennes sätt. Men men man kan inte lite på svenska folket. 

Imorgon blir det en sväng på stan med mammi, kalas, träffa Sara och sen blir det plugg och en lugn kväll.
Söndag ska jag plugga. promenera och jobba. Sen var det visst måndag igen tror jag.
Snart är det JUL:) Längtar det är alltid så mysigt.

Mycket skoj att se fram emot:
1 Julkalendern börjar
2 Spa
3 Julbord
5-6 Jobba:)
11-13 Stockholm med stort S:)
15 Jennelie 20:)
16 Mimmi 20:)
18-20 Götet förhoppningsvis:)
21-23 Byta julklappar med nära och kära
24 Julafton
26 Pappa fyller år:)
26-? Stockholm:)
31 Nyår Fest med stor F:)

Några av sakerna man har att se framemot, sedan ska man på julmys med jobbet och ut och äta och massa annat också så gillar verkligen denna tid vi har farmför oss.
Njut, tänd många ljus och ät något gott:)

Take care


http://www.youtube.com/watch?v=LrJM4R40lWY&feature=related

Älskar verkligen denna sången <3

New Moon

Den var underbar se den om ni inte sett den, mer om filmen kommer:)


Inflyttningsmys hos Madde med utgång:)

Igår tog jag tåget till Karstad efter några timmars jobb. Mötte upp Mimmi så vi gick och handlade lite till överraskningen som Madde skulle få. Därefter tog vi bussen ut till Orrholmen, hem till Madde. Lähenheten var super mysig hon hade verkligen lyckats göra den mysig. Hon blev super glad över vår nyttiga godisblomma:) På menyn stod en god Sallad a la Madde och lite vin, inte illa de:) Mycket prat och skratt och några timmar var det dags för utgång, trots att jag inte hade siktat in mig på det utan bara ta det lugnt, men är glad att tjejerna fick med mig ut, för skoj hade jag:)



Efter att ha gått igenom Maddes garderob och fixat nya outfits, satt vi på bussen för att möta upp Oscar och Mimmis syster på torget.
Sedan syrde vi kosan mot Blue moon bar, mycket trevligt ställe. Träffade Andra i allt folkvimmel, super snygg som vanligt och  henne har jag inte sett på hur länge som helst, så det var skoj:) Såg även lite några fler "kändisar" men de virvlade runt på dansgolvet så ville inte störa:)
Sedan var det vissa människor som hade lite för mycket att bry sig om att de tyckte att det var kul att förstöra andras kvällar men de knäckte inte oss:)



Vem nöjer sig med ett ställe på en kväll, nej inte vi nej vid 00.45 tog vi bussen till Nöjes. Där de spelade hur dålig musik som helst, men vad gör det när sällskapet är dessto bättre:)
Hade en super skoj kväll:)
Tack för den brudar, detta gör vi om:)


Vet att jag har varit dålig på uppdateringen men det kommer, så kika in lite då och då så ska jag skärpa mig!
Ha det bra:)

RSS 2.0