En vecka full av äventyr

Förra veckan då var de mycket vill ja lova, alla fyllde ju år:) Firade Bayan på fredagen med mat och mys på Jenny´s, hade supertrevligt:) Hoppas även att födelsedagsbarnet hade en mysig kväll:)
Lördagen var ju påskafton, den dagen trodde jag att jag skulle få börja i skidbacken, men den var stängd så fick bli en morgon promenix med pappi inte helt fel de heller:) Där efter var de dags för kalas nummer två, mn kusin fyllde 18 så då blev de påskmiddag i gönnerske, heheh tänk att flecka ha blivit så stor, tiden går fort må ja säga. Kul att träffa kusinerna, mostrarna och mormor:)
Söndag var de PLUGG med stort P!
Måndagen var ingen vanlig dag de var nämligen Bulls fördelsedag HURRA HURRA HURRA:) Tösa blev ju 20 och de firades med Tjejmiddag på Bergsgatan, Hade en underbart trevlig kväll med alla brudar, hoppas att födelsdagsprinsessan också hade de;)
Tisdag var PLUGG med ännu större P!
Onsdag vat de tenta, som kändes bättre än förra gången så de är väl bara att hoppas:) Var med Gull och tränade Coreboll på Sats också, de var en upplevelse. ärlig träningsvärk i rumpan dagen efter om inte annat;)
Torsdag blev de också plugg men nu är de Makro för fulla muggar!!
Fredag en sväng till skolan sen blv de lugnt, förljde med Mammi till Barbro en sväng och satt och lyssnade och pratade, alltid lika skoj att vara där. Hon är nästan som en mormor för en:)
Lördag blev som vanligt en sväng på stan med mammi dock inget shoppande, skräll!! Heheh nej nu ska de sparas tills man åker till Göteborg. Sen blev de mat och lite plugg i solen. Så var de dags för bio, jag och mammi - "En shopoholicis bekännelser" Man kände ju igen sig i några scener även om man inte riktigt är lika extrem. Men filmen var bra, helt klart sevärd:)
Efter bion ringde Martina och de blev en tripp hem till Sara i Högvalta med Pernilla, Martina och Jessica. Där blev de film och mys, Hade så trevligt så. Tack för de:)
Idag har jag pluggat, varit ute och gått med min blondinbagare, så kul att se dig:) Har även hunnit att sitta i solen och njutit av dagen.
Nu blir de slappa och ta de lugnt, för imorgon och tills på fredag är de plugg som gäller. För på fredag är de tenta!
Sen kanske man kan få andas ut lite, åtminstonde på söndag eftersom de blir till att jobba på fredag och lördag.
Men man ska inte klaga, vore ju värre om inget hände eller hur?
Ha de så bra och tack alla för denna veckan och hoppas på att nästa blir lika händelserik:)


Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag hade världens bästa födelsedag, med världens bästa! <3

2009-04-21 @ 10:42:32
URL: http://jessicaelof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0